Testimonials

“Coaching: Det var en stor hjælp for mig at reflektere over mine udfordringer, mens vi gik i naturen. Ved at se på hvor bækken førte vandet videre, gjordet det nemmere for mig at mærke efter i kroppen. Lilli fik mig til at se tingene på en ny måde.”

Bue Meier

“Lilli viste mig vejen til naturens fantastiske univers. Lad hende vise den til dig. Naturen har ingen forventninger og dømmer dig ikke. Den baner vejen, hvis du tør gå med. Min hverdag, både privat men også arbejdsmæssigt, bar præg af kontrol, egne og andres forventninger. Naturen udfordrede mig. Jeg kunne ikke kontrollere naturen, men jeg kunne se mit liv, min hverdag, mit JEG i naturen, og der startede min rejse. Jeg forbandt med med elementer, der gjorde mig autentisk. Jeg tog afsked med det, der ikke var godt for mig, samlede på mere af det, der gjorde mig godt, og gemte det, jeg ikke var klar til at slippe. I dag har jeg sluppet det gemte, det der ikke gjorde godt, og jeg skal ikke bære det med mig. ”

Henriette F

““Lad af og lad op”er et koncept, som er et MUST-try. Jeg var skeptisk i starten, men blev overrasket over, hvordan naturen blev symboler i mit liv, “talte” til mig, og guidede mig igennem ting, der var svære i livet. Det er en gave, at kunne bruge naturen til at sende frustrationer, sorg og vrede afsted - og finde visdom og fornyet energi til at håndtere de udfordrende ting i hverdagen. Ydermere er Lilli et kærligt og hjertevarmt menneske, der omfavner ens sjæl og forstår at formidle principperne på en skøn måde. ”

LK